Express Your İ

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” bg_image=”5311″ bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” bg_color=”#c4a26e” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#c4a26e” background_color_opacity=”0.9″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

HET WONDER VAN EXPRESSIE

 

EXPRESS YOUR İ  is een Story Factory, een verhalenfabriek met een missie.

Als moderne uitgeverij en story factory kijkt Express Your I verder dan enkel het geschreven woord.
We geven ook plaats aan mensen die hun verhaal vertellen aan de hand van foto’s, tekeningen, stripverhalen, smartphone games, noem maar op.
Het enige criterium is: vinden we dit verhaal belangrijk en pertinent voor de mens?

EXPRESS YOUR İ willen verhalen brengen over thema’s die de wereld mooier zullen maken en mensen inspireren tot positieve verandering in hun leven.

EXPRESS YOUR İ stelt zich tot doel om minstens vijf tot tien publicaties per jaar uit te geven.

EXPRESS YOUR İ differentieert zich door het maken van unieke covers waar de ‘expressie’ belangrijker is dan de auteursnaam of titel van het boek.

Aniana Taelman over de cover van HET EINDE IS NU.

“Ik wist van bij het begin dat ik een coverfoto wilde die rechtstreeks naar mijn verhaal verwijst. Enerzijds mijmerend, anderzijds vol verwachtingen naar een beter leven. Ik wilde het beeld niet aan kracht laten verliezen door er tekst op te zetten. En zo is de lezer al emotioneel betrokken voor hij ook maar één woord gelezen heeft.”

 

CONTACTEER ONS[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]